Varien Logo
WordPress Neden İyi ?

Kendi web sitenizi oluşturmak ister misiniz? Bu, modern dünyadaki her işletme için bir zorunluluktur. Ancak bunun bir zorunluluk olduğunu bilseniz de nasıl başlayacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Bir web sitesi oluşturucuyla başlamalısınız.

Web sitesi oluşturucuları söz konusu olduğunda farklı isimlerle karşılaşacaksınız. Ancak kesinlikle göz ardı etmemeniz gerekenlerden biri WordPress'tir. Genellikle bloglarla ilişkilendirilmiştir. Ancak güçlüdür ve işinizi zirveye taşıyacak kapasitededir. Web siteniz için WordPress kullanmanın neden iyi olduğuna daha yakından bakalım.

WordPress Ücretsizdir

Doğrudan konuya geçelim. Muhtemelen web sitenize bir servet harcamak istemezsiniz. Sadece onu çalışır hale getirmek istiyorsun. WordPress'i düşünmenizin bir nedeni de budur. Açık kaynaklı bir yazılım olduğundan kullanımı ücretsizdir. Bu, bütçenizin tamamını harcamanıza gerek kalmadan web sitenizi oluşturabileceğiniz anlamına gelir. WordPress için satın alabileceğiniz bazı eklentiler ve eklemeler olduğunu unutmayın. Siteniz için belirli bir görünüm oluşturmayı tercih ederseniz, bunu daha sonra yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bunu yapmak zorunda değilsiniz ve bu sizin kararınız olacaktır. Yine, eğer bütçeniz varsa, bu, bunu yapmaktan vazgeçebileceğiniz ve hala işleyen bir web sitesine sahip olabileceğiniz anlamına gelir.

Google WordPress'i Seviyor

Müşterilerin web sitenizi ziyaret etmesini istiyorsanız Google'da görünür olmanız gerekir. İlk sayfada olmanın yanı sıra ilk beş sonuçta yer almaktan bahsediyoruz. Özellikle, sizi oraya ulaştırmak için bir SEO stratejisine ihtiyacınız olacak. İyi haber şu ki Google WordPress'i seviyor ve bu web sitesi oluşturucuyu kullanırsanız muhtemelen daha üst sıralarda yer alacağınız tespit edildi.

Ancak bu, bir SEO stratejisi oluşturmanın kolay olduğu anlamına gelmez. İyi haber şu ki, sıralamanızı yükseltmek için kullanabileceğiniz WordPress SEO hizmetleri mevcut. Daha fazlasını öğrenmek için ClickSlice'a gidin ve web sitenize hangi hizmetleri sunabileceklerini görün.

Kolayca Oluşturulan Tasarım

Web sitenizin tasarımı önemlidir. Kişiliğinizi ve markanızın neyle ilgili olduğunu tasvir ettiğinizden emin olmak istiyorsunuz. WordPress'in sevdiğimiz yanı sitenizi tasarlamanın kolay olmasıdır. İstediğiniz mesajı iletmenize olanak tanıyan, aralarından seçim yapabileceğiniz farklı temalar vardır. Web sitesi oluşturucudan en iyi şekilde yararlanmak için teknoloji meraklısı olmanıza gerek yok.

Bu nedenle, kendinize ait bir web sitesi oluşturmanın kolay sürecinin tadını çıkarın. Başlamak ve istediğiniz tasarımı oluşturmak basit bir süreçtir. Bunu benzersiz hale getirebilir ve müşterilerin gözünde öne çıkabilir, ayrıca gurur duyacağınız bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

Güvenilir Bir Site Oluşturun

Bir sistem çökerse aynı şeyin web sitenize de geleceğini unutmamalısınız. Yani güvenilmez ve yeni bir platform seçerseniz hatalarla veya sorunlarla karşılaşmanız sitenize gelen ziyaretçileri etkileyebilir. Bu isteyeceğiniz son şeydir çünkü satışları etkileyebilir ve ilk kez gelen ziyaretçiler üzerinde kötü bir izlenim yaratabilir.

WordPress'in iyi tarafı yıllardır var olmasıdır. İnsanlar bu platforma güveniyor ve güvenilirdir. Gerçekten de siteleri için WordPress kullanan büyük şirketler var, bu da insanların bu platforma ne kadar güvendiği konusunda size çok şey anlatıyor. Yani bu size gönül rahatlığı sağlayabilir.

Destek Mevcuttur

WordPress'te yeni olduğunuzda ve genel olarak web siteleri oluşturduğunuzda, bir noktada yardıma ihtiyacınız olacak. Bu nedenle, desteğin alınmasının kolay olduğundan emin olmak istiyorsunuz ve bu, özellikle bir zaman çizelgesine sahipseniz geçerlidir.

Birçok insanın WordPress'i sevmesinin bir başka nedeni de desteğin mevcut olmasıdır. Bu sadece platformun kendisinden kaynaklanmıyor, aynı zamanda internette WordPress konusunda size yardımcı olabilecek pek çok forum da mevcut.

Sizin İçin En İyi Çözümler

Yeni iş fikirlerinizi ve projelerinizi hayata geçirirken, gerektiğinde yol göstererek, gerektiğinde iş planınıza katkıda bulunarak ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olacağız.

Mobil Uygulamalar

Apache Cordova ve React Native ile Apple iOS ve Google Android için cross-platform çözümler.

Çözümlerimiz
  • Apple iOS Uygulamalar
  • Google Android Uygulamalar
  • Cross-Platform Uygulamalar

Web Yazılım ve Tasarım

Hazır veya butik web yazılım çözümlerimiz ile projenizi olmadığı kadar güçlendiriyoruz.

Çözümlerimiz
  • Butik Web Yazılımları
  • Web Tasarım ve Geliştirme
  • Sektörel CRM Yazılımları

Web Sunucuları

Uzmanlığımız ile projelerinizin en güvenli ve performanslı bir şekilde canlı kalmasını sağlıyoruz.

Çözümlerimiz
  • Web Sunucuları Barındırma
  • Alan Adı Tahsis ve Yönetimi
  • Linux Sunucu Yönetimi
WhatsApp'tan Yazın

WhatsApp'tan Canlı olarak görüşebileceğiniz hattımıza 7 gün / 24 saat hızlıca yazabilirsiniz

Konuşma Başlat
Bizi Arayın

Konuşmayı sevenlerdenseniz
0 (850) 532 86 48 numarasını arayabilirsiniz.

Arama Başlat

Bize Hemen Yazın ...

Tüm sorularınızı en hızlı zamanda ve doğru olarak yanıtlayalım.

Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. ' Kabul Ediyorum ' seçeneğine tıklamanız halinde çerez kullanımını kabul etmiş sayılacaksınız.